Skip to content

Over Boficon

Zit jij met een financieel/administratief of fiscaal vraagstuk? Een aangifte inkomstenbelasting of het opzetten van complete administraties? Dan is Boficon jouw partner. Boficon ondersteunt en adviseert ZZP’ers, particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

Vanuit een “can-do” en “down-to-earth” mentaliteit wordt jouw uitdaging opgepakt. Altijd vanuit een gezamenlijke aanpak, want waarom moeilijk doen als het samen kan? Samen werken aan een goede basis, het fundament voor al het succes.

Boficon_Frank_overons

Boficon is Frank en Frank is Boficon. Naast mijn werk als financieel directeur van de PMQ Groep ben ik medio 2019 begonnen met Boficon (Bossewinkel Financieel Consultant). Vol energie, serieus en met een glimlach, dat is wie ik ben en hoe ik samenwerk met mijn klanten. In mijn vrije tijd ben ik de laatste jaren al steeds vaker en meer particulieren en bedrijven gaan helpen met financiële en fiscale vraagstukken.

Ik heb inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in accountancy en controlling. In 2001 begonnen bij Mazars als onderdeel van controlepraktijk. In 2009 de accountancy verlaten en als controller begonnen bij Permess International. Van daaruit ben ik doorgegroeid naar Financieel Directeur van de PMQ Groep waar ik eindverantwoordelijk ben voor alle financiële, fiscale en HR zaken.

Gevolgde studies:

  • NIVRA-Nyenrode Accountancy
  • NIVE-opleidingen, Professional Controller
  • NIVE-opleidingen, HOFAM, Qualified Controller | QC