Skip to content

Aangiften Inkomstenbelasting Het is beter en uiteindelijk ook voordeliger om uw aangifte te laten verzorgen door Boficon.

Boficon verzorgt uw volledige aangifte inkomstenbelasting. Daarbij vullen we niet alleen uw aangifte in, maar geven we vooral tijdig advies over hoe u zo veel mogelijk kunt besparen door de juiste, maar ook volledige aftrekposten en structuurwijzigingen te gebruiken.

Natuurlijk kunt u zich zelf verdiepen in de belastingwetgeving en zelf aangifte doen, maar daarbij loopt u het risico dat u bijvoorbeeld geen optimaal gebruik maakt van de verdeling van de aftrekposten tussen u en uw fiscale partner. Het is beter en uiteindelijk ook voordeliger om uw aangifte te laten verzorgen door Boficon.

Boficon verzorgt uw aangifte op professionele wijze. Het enige wat u zelf hoeft te doen is alle benodigde bescheiden te verzamelen (voor zover Boficon deze natuurlijk niet al voor handen heeft), eventueel aan de hand van onze checklist.

Bij het verzorgen van een aangifte inkomstenbelasting is het een voordeel als wij uw boekhouding en jaarrekening ook verzorgen. Immers zijn wij dan op de hoogte van al uw zakelijke en persoonlijke omstandigheden en daardoor verloopt dit proces effectief en efficiënt

Boficon kan daarnaast al uw contacten met de belastingdienst verzorgen en komt voor uw belangen op.